Home » Sport » eXtrasport » Voleibalista Ingrid Visser, fosta colega cu Kim Staelens la nationala Olandei, omorata de doi romani?

Voleibalista Ingrid Visser, fosta colega cu Kim Staelens la nationala Olandei, omorata de doi romani?

Doi romani, in varsta de 47, respectiv 60 de ani, au fost arestati de politia spaniola in cazul mortii socante a jucatoarei olandeze Ingrid Visser, fosta colega in nationala Olandei cu actuala coordonatoare a Stiintei Bacau, Kim Stelens.

Atat cadavrul lui Ingrid Visser, cat si cel al sotului sau, Lodewijk Severein, au fost gasite ingropate intr-o livada de lamai, fara membrele superioare si inferioare. Trupurile erau acoperite cu pungi de gunoi.

Crimele infioratoare au produs un val de revolta in presa europeana. Marca relateaza detalii socante din ancheta – sotul voleibalistei a fost gasit fara dinti si cu maxilarul rupt, semn ca cei doi au fost omorati cu o cruzime greu de imaginat.

Ingrid Visser si Lodewijk Severein se aflau in Murcia, unde voleibalista urma sa inceapa un tratament pentru a ramane insarcinata.

De-a lungul carierei, voleibalista si-a trecut in palmares un titlu european cu nationala Olandei in 1995, o finala de Euro in 2009 si un trofeu al Ligii Campionilor cu Spar Tenerife Marichal in 2004.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*