Home » Sport » eXtrasport » Maria Sharapova, surprinsă aproape goală alături de noul iubit

Maria Sharapova, surprinsă aproape goală alături de noul iubit

Maria Sharapova face furori în vacanță, unde se află alături de iubitul ei. Frumoasa jucătoare din Rusia a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla în tandrețuri cu Alexander Gilkes.

MaSha se află în Italia, pe Coasta Amalfi, alături de fondatorul Paddle8. Imaginile îl arată pe bărbatul de 39 de ani nerăbdător să stea cât mai aproape de sportiva de 31 de ani.

La începutul lunii iunie, Gilkes i-a cerut mâna Mariei Sharapova, într-un cadru cât se poate de romantic: în apropierea Turnului Eiffel. Știrea a făcut înconjurul lumii, dar răspunsul ei încă nu se știe, mai ales că discreția din viața personală a jucătoarei de tenis din Rusia este binecunoscută.

Sharapova este cerută în căsătorie pentru a treia oară. Primul care a făcut-o a fost baschetbalistul Sasha Vujacic, în 2010; Maria a acceptat în acel moment, dar cei doi s-au despărțit în 2012. Cel de-al doilea a fost un misterios om de afaceri, dar nici atunci lucrurile nu s-au finalizat, iar ruptura s-a produs și mai rapid, după numai 3 luni. Rămâne de văzut cum care va fi deznodământul de această dată.

Cu o avere estimată în jurul a 500 de milioane de dolari, Gilkes nu ar fi la primul mariaj. A mai fost căsătorit și cu stilista favorită a lui Meghan Markle, Misha Nonoo, din 2012 până în 2017.

FOTO: tmz

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Amanda Palmer, goala pentru Daily Mail

Cântăreața Amanda Palmer a decis să combată un articol postat de Daily Mail în care ...