Home » Sport » eXtrasport » Mateo Garralda, Ionut Rotaru si Monica Rosu, invitații speciali ai echipei Napoca Rally Academy
Monica Rosu si Mateo Garralda

Mateo Garralda, Ionut Rotaru si Monica Rosu, invitații speciali ai echipei Napoca Rally Academy

Experiență inedită pentru componenții formației Știința Municipal Dedeman Bacău. Cu ocazia Raliului Moldovei, antrenorul Mateo Garralda și coordonatorul de joc Ionuț Rotaru au fost invitații speciali ai echipei Napoca Rally Academy.

Acțiunea s-a desfășurat la shakedown, sesiunea oficială de teste organizată joi după-amiază în zona Ocolului Silvic Fântânele. Cu această ocazie, reprezentanții Științei Municipal Dedeman Bacău au avut posibilitatea să descopere senzațiile de copilot într-o mașină de raliuri. Ionuț Rotaru a stat în dreapta lui Bogdan Marișca, iar Mateo Garralda a urcat în automobil alături de Marco Tempestini.

“A fost prima dată când am intrat într-o mașină de raliuri și mi-a plăcut această experiență. Marco este un pilot cu adevărat profesionist, pur și simplu a dominat mașina. Și în handbal și în raliuri există un anumit nivel de adrenalină“, a spus Mateo Garralda.

“A fost o experiență unică, mi-a plăcut traseul pe care l-am parcurs în regim de mare viteză. Ca să dau numai un exemplu, am luat o curbă cu 140 km/h. Nu am avut emoții cu Bogdan la volan. Mulțumim echipei Napoca Rally Academy și le urăm mult succes!”, a declarat Ionuț Rotaru.

La shakedown-ul dinaintea Raliului Moldovei a fost prezentă și fosta gimnastă Monica Roșu, singura dublă campioană olimpică a Bacăului.

La rândul lor, membrii echipei Napoca Rally Academy au venit în vizită la antrenamentul de joi seară al “studenților”, unde Marco Tempestini și copilotul său Anton Avram au încercat să-i dea gol de la 7 metri lui Ionuț Rotaru.
Raliul Moldovei Bacău 2014 se desfășoară în perioada 25-26 iulie.

C.P.

Fotografii de Victor Eugen Mihai (VEM)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*