Home » Sport » eXtrasport » Cornel Dinu: Cine a spus că bătrâneţea e frumoasă a fost un idiot”

Cornel Dinu: Cine a spus că bătrâneţea e frumoasă a fost un idiot”

Problemele de sănătate cu care se confruntă Cornel Dinu (62 de ani) şi soţia sa, Silvia, se agravează pe zi ce trece. Bolnavă de diabet, cea care îi este alături de peste 30 de ani şefului de la Dinamo a suferit săptămâna trecută o amputare a piciorului stâng.

Totul a început în decembrie anul trecut, când “Procurorul” a recunoscut că suferă de depresie. Presa a aflat repede că soţia sa, Silvia (61 de ani), are de o formă de diabet care avansează rapid, măcinându-i trupul.

În încercarea de a-i fi alături, Cornel Dinu a căzut şi el pradă oboselii cronice şi a stat internat trei săptămâni la Spitalul MAI. S-a externat cu puţin timp înainte ca Silviei să îi fie tăiate mai întâi două degete, iar săptămâna trecută, pentru că au apărut complicaţii, piciorul stâng, de la genunchi în jos, i-a fost amputat.

Sunt căsătoriţi de 30 de ani Acum, “Procurorul” îşi veghează zilnic soţia internată pe 10 august la Spitalul Floreasca. Pentru că pacienta are probleme cu inima şi e foarte slăbită, medicii o monitorizează permanent.

“Vreau să fim lăsaţi să purtăm demn suferinţa, nu să fac un caz de presă din problemele noastre. Sunt momente în viaţă în care îţi simţi sfârşitul aproape şi îţi dai seama că nu mai e mult. Am impresia că lucrurile pe care le fac, le fac pentru ultima oară. Totul e mult mai profund, iar lucrul cel mai neînsemnat devine cel mai important. Vezi persoane iubite cum se sting lângă tine…Repet, cine a spus că bătrâneţea e frumoasă a fost un idiot”, a comentat, amar, “Procurorul”.

Cornel şi Silvia sunt căsătoriţi de peste 30 de ani şi au un băiat înfiat, pe nume Corneluş, în vârstă de 21 de ani.

Silvia Dinu a fost diagnosticată cu diabet şi apoi cu ateroscleroză, anul trecut. „Avea dureri foarte mari. Îi apăruseră răni pe picioare şi nu mai putea merge. La un moment dat, a ajuns să aibă doar 40 de kilograme”, au povestit apropiaţi ai familiei Dinu.

Acum, sotia lui Cornel Dinu  se recuperează şi, peste aproximativ şapte zile, va fi externată. Există, însă, riscul să-i fie amputat şi celălalt picior.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.