Home » Sport » eXtrasport » Atleta oneşteancă Mirela Lavric s-a aruncat de la balcon după ce a fost părăsită de iubit

Atleta oneşteancă Mirela Lavric s-a aruncat de la balcon după ce a fost părăsită de iubit

Mirela Lavric, 22 de ani, s-a aruncat de la balcon după o ceartă cu iubitul său. Atleta a fost dusă de urgenţă la spital, ea a supravieţuit căderii.

Mirela Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012. Cumpătarea şi rabdarea de care a dat dovada în cantonamente nu au ajutat-o însă şi luni seara, atunci când a auzit că fostul ei iubit nu doreşte să se împace cu ea.

Tânăra era îndrăgostită până peste cap, dar relaţia pe care o avea de aproximativ un an şi jumătate era tumultuoasă.

Mirela Lavric se aştepta că fostul iubit sa isi doreasca, ca de fiecare data, impacarea si nu a suportat refuzul. Potrivit bzi.ro, fata a profitat că geamul de la balcon era deschis şi s-a aruncat în gol de la etajul 1. S-a ridicat singura în picioare şi a mers câţiva metri, până la autoturism, dupa care a leşinat. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat măsuri de prim-ajutor, după care a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, iar de acolo în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie. Rănile nu erau grave, astfel că după câteva ore a fost externată.

“Nu am avut niciodată probleme cu ea, nici în cantonamente, nici la competiții. Din contra, este o fată foarte muncitoare. Cu acest băiat eu știu că este împreună de un an și jumatate și că î iubește foarte mult. El a susținut-o întotdeauna în tot ceea ce ea și-a propus, dar a și adus-o într-un moment de disperare. De fiecare dată când se certau, ea suferea extraordinar de mult. Probabil că au avut din nou un conflict, dar la 22 de ani, dacă te desparți de iubit, ai impresia că se sfârșește lumea”, a declarat Ingrid Istrati, directorul Clubului Sportiv Municipal Onești, din care atleta face parte, potrivit EVZ.ro.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.