Home » Sport » eXtrasport » Anamaria Prodan s-a culcat cu un bărbat pentru un trening?

Anamaria Prodan s-a culcat cu un bărbat pentru un trening?

Anamaria Prodan l-a criticat dur pe Claudiu Niculescu după înfrîngerea de la Tg. Jiu, 2-6, iar ClauGol şi-a dat demisia. Impresarul Dumitru Tudor a atacat-o dur pe Anamaria Prodan după acest episod, acuzînd-o grav pe pagina sa de Facebook, scrie GSP.ro.

“Fotbalul din România a ajuns în ultimul hal. Dacă o persoană care nu are nici o legătură cu fotbalul a ajuns să-l facă în toate felurile pe unul din marii fotbalişti ai Romaniei, Claudiu Niculescu, înseamnă că am ajuns în cea mai rea ipostază.

O mare vină o am şi eu că am contribuit ca această “Specie” să ajungă în fotbal. M-am certat cu toată lumea pentru ea, nu vorbesc cu Victor Becali de 4 ani din cauza ei! A băgat femeile la treabă şi aş vrea să mă contrazică, ştie ea cînd era pe la Vox Maris! Ea a avut cel mai mare preţ al unei femei din România, dar s-a culcat cu un bărbat pentru un trening. Eu nu am vrut niciodată să o atac în halul acesta, dar a depăşit toate limitele posibile jignindu-l în halul în care l-a jignit pe Claudiu Niculescu.

Nici măcar nu este patronul echipei ca să spună că îl dă afară pe Niculescu. I-a adus ultimele ciurucuri de jucători din România care nu au jucat de foarte mult timp pe nicăieri, şi cere performanţe”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*