Home » Sport » eXtrasport » Anamaria Prodan s-a culcat cu un bărbat pentru un trening?

Anamaria Prodan s-a culcat cu un bărbat pentru un trening?

Anamaria Prodan l-a criticat dur pe Claudiu Niculescu după înfrîngerea de la Tg. Jiu, 2-6, iar ClauGol şi-a dat demisia. Impresarul Dumitru Tudor a atacat-o dur pe Anamaria Prodan după acest episod, acuzînd-o grav pe pagina sa de Facebook, scrie GSP.ro.

“Fotbalul din România a ajuns în ultimul hal. Dacă o persoană care nu are nici o legătură cu fotbalul a ajuns să-l facă în toate felurile pe unul din marii fotbalişti ai Romaniei, Claudiu Niculescu, înseamnă că am ajuns în cea mai rea ipostază.

O mare vină o am şi eu că am contribuit ca această “Specie” să ajungă în fotbal. M-am certat cu toată lumea pentru ea, nu vorbesc cu Victor Becali de 4 ani din cauza ei! A băgat femeile la treabă şi aş vrea să mă contrazică, ştie ea cînd era pe la Vox Maris! Ea a avut cel mai mare preţ al unei femei din România, dar s-a culcat cu un bărbat pentru un trening. Eu nu am vrut niciodată să o atac în halul acesta, dar a depăşit toate limitele posibile jignindu-l în halul în care l-a jignit pe Claudiu Niculescu.

Nici măcar nu este patronul echipei ca să spună că îl dă afară pe Niculescu. I-a adus ultimele ciurucuri de jucători din România care nu au jucat de foarte mult timp pe nicăieri, şi cere performanţe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*