Home » Sport » Box » Box: Ronald Gavril a asistat la Finalele Naționalelor de Tineret de la Bacău. VIDEO

Box: Ronald Gavril a asistat la Finalele Naționalelor de Tineret de la Bacău. VIDEO

Sâmbătă, de la ora 11.00, Ronald Gavril, cel mai titrat boxer profesionist român al momentului, a asistat la Finalele Campionatului Național de Box pentru Tineret ce s-au disputat în Sala de Atletism din Bacău.

Pe 9 septembrie, Gavril a fost foarte aproape de titlul mondial WBC la supermijlocie (76.2 kg). A făcut un meci mare cu americanul Benavidez, pe care l-a trimis la podea. Benavidez s-a ridicat însă şi a continuat lupta, iar în final a fost declarat învingător, la puncte.

Roland e legitimat la clubul marelui Floyd Mayweather jr, retras din box după a 50-a victorie în fața luptătorului UFC Conor McGregor.

Pugilistul băcăuan visează la titlul mondial de când era junior. A trecut la profesioniști de șase ani.

Ronald ‘e poreclit ‘The Thrill”, ”Fiorul”. Nici nu simți ce te lovește. Palmaresul la profesioniști: 18 victorii, 14 KO, 2 înfrângeri.

Ronald Gavril deține NABF (North American Boxing Federation). Pe când boxa în România, i se spunea Mister KO, precum lui Lucian Bute.

Boxerul, al cărui promoter îi este gigantul Floyd Mayweather, își împarte viața, cu bune și cu rele, cu frumoasa de origine română Elena Lungu, alături de care locuiește în Las Vegas și au în spate o frumoasă poveste de dragoste ce durează de mai mult de patru ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*