Home » Sport » Atletism » Campionatele Naționale de Atletism juniori III – Bacau 2011 – VIDEO

Campionatele Naționale de Atletism juniori III – Bacau 2011 – VIDEO

81 de cluburi si-au trimis atletii sambata si duminica, 6-7 martie, la Bacau, acolo unde s-au desfasurat Campionatele Nationale ale juniorilor III.

311 de atleti din care 159 la feminin si 152 la masculin, cei mai buni juniori III din tara, au concurat in Bacau, sâmbata si duminica, pentru titlurile editiei indoor 2011. Ambele reuniuni au inceput de la ora 10.00. Concursul a contat si drept prima editie a Cupei Bacaului.


Trei medalii de aur au fost obtinute la aceasta competitie de sportivii bacauani: Andra Cojocaru la înălțime și Andrei Melnicescu la lungime și 60 m. S-a mai castigat un argint (ștafeta feminină de 4 x 200 m a CSS Bacău) și un bronz (Iulian Laslău la 800 m).

Performanta cea mai notabila este titlul national obtinut de sportiva Andra Cojocaru, cea care a castigat medalia de aur in proba de înălțime cu o saritura de 1.60 m., record personal egalat. Sportiva antrenata de  Aura Balaban a fost foarte aproape sa treaca de stacheta ridicata la 1.60 m la ultima saritura din concurs.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*