Home » Sport » Alte Sporturi » Carvana “Turul României la Ciclism” a ajuns astăzi în municipiul Bacău

Carvana “Turul României la Ciclism” a ajuns astăzi în municipiul Bacău

Sosind dinspre municipiul Roman, carvana “Turul României la Ciclism” a ajuns astăzi, în jurul orei 17.30, în municipiul Bacău.

Cicliştii au ajuns la finişul etapei a 5-a din acest an a “Micii Bucle”, cu linia de sosire şi podiumul de premiere amenajate în centrul oraşului Bacău, mai exact in faţa Prefecturii, după ce au parcurs traseul Calea Romanului – Bulevardul Unirii- strada Nicolae Bălcescu. Rutierii au avut parte de o primire frumoasa in oraşul lui Bacovia, toti cicliştii fiind încurajaţi de pe marginea şoselei de zeci de băcăuani bucuroşi că pot fi prezenţi la un astfel de eveniment si nerăbdători sa vadă podiumul cu cei care vor imbrăca tricourile invingătorilor.

Cei 6o si ceva de rutieri care au mai rămas din cei 79 care au luat startul la Deva, vor părăsi Bacăul mâine la amiază când, la ora 13.00, din faţa Prefecturii Bacău, vor lua startul în cea de a VI-a etapă a turului. Carvana se va deplasa spre municipiul Buzău pe traseul : Calea Mărăşeşti – Calea Republicii – comuna Nicolae Balcescu – comuna Cleja – comuna Gheorghe Doja – comuna Răcăciuni – comuna Sascut – intrare localitatea Adjud.

Convoiul bicicliştilor va fi flancat de forţele de ordine ale Jandarmeriei Bacău pe toată perioada desfăşurării competiţie în judeţul Bacău.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.