Home » Sport » Alte Sporturi » Ani Plumb (nora Rovanei Plumb), noua prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1

Ani Plumb (nora Rovanei Plumb), noua prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1

Începând de luni, Ani Plumb le va aduce românilor ştirile din sport la Observatorul orelor 06.00 şi 13.00. Ani are o experienţă de şapte ani în trustul Intact, făcând parte din echipa GSP TV încă de la înfiinţare.

“Sunt extrem de încântată de acest pas şi le mulţumesc pentru încredere celor care au decis în favoarea mea. Pentru mine, începe o nouă etapă şi tot ce-mi doresc acum este să-mi fac responsabil şi cu aceeaşi pasiune, meseria. Iubesc ceea ce fac şi asta se simte si se vede cu ochiul liber. Vreau să le mulţumesc acum si celor care mă urmăresc şi mă apreciază, pentru ei ma voi trezi cu şi mai multa pofta de viaţă, în fiecare dimineaţă. Vă asigur că vor urma multe dimineţi pline de zâmbete, nu doar cu ştiri din sport!”, a declarat Ani Plumb entuziasmată.

Ani a absolvit Facultatea de Filosofie si Jurnalism şi un masterat de Comunicare si Relaţii Publice. Din 2006 face parte din familia Intact, unde mai întâi a fost colegă cu Ovidiu Uscat şi Constantin Trofin la Canalul de ştiri de la Antena 1, pentru ca mai apoi să fie prezentatoarea emisiunii “Real Estate TV” la Antena 3. Din 2008, Ani Plumb face parte din echipa de ştiri Gsp Tv.

Ani este nora Rovanei Plumb (europarlamentar PSD), are un băieţel si a facut parte impreuna cu sotul ei din trupa dance A-Mix.

Un comentariu

  1. ALTA TIGANCA PREZENTATOARE NU ATI GASIT?
    DECAT PE ASTA CARE S-A MARITAT CU BAIATUL LUI PLUMB
    CA SA IASA DIN SARACIE!!!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.