Home » Noutati » Xonia, goala in Playboy! FOTO

Xonia, goala in Playboy! FOTO

Pe coperta ediţiei din octombrie a revistei Playboy o puteţi admira pe Xonia. Frumoasa solistă, care ne-a cucerit deja cu melodiile sale, şi-a propus să-i cucerească şi pe zeii Olimpului cu un pictorial senzual la malul mării Egee.

Născută şi crescută în Australia, Xonia iubeşte marea şi soarele, aşa că nici nu se putea pune problema unui pictorial în altă locaţie decât una exotică. Astfel, Playboy s-a gândit să o pozeze în Thassos, pe o plajă albă, cu valuri turcoaz. Concluzia? Zeii s-au înclinat şi au dorit un bis. Bis-ul vine însă din şedinţa foto cu Aurelia, un playmate orădean care va primi ovaţii. Aurelia a vrut neapărat să demonstreze că există mame sexy în România. Sau chiar… hot. Tot în acest număr puteţi admira cele mai noi fotografii cu Jenny McCarthy, vedeta americană care nu mai are nevoie de nici o prezentare, dar şi alte două pictoriale fierbinţi, dintre care Playboy recomandă în special pe cel în care un tandem blond-brunet înfierbântă spiritele.

Ediţia din octombrie a revistei Playboy poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 28 septembrie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro

2 comentarii

  1. Xonia you are very sexy and HOT HOT HOT,LOVE IT.

  2. Super sexy xonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*