Home » Noutati » Videoclip nou Narcis Iustin Ianau – “Noapte la mare, noapte la munte”. Mai este nevoie sa strigam “Pup-o, ba!”?

Videoclip nou Narcis Iustin Ianau – “Noapte la mare, noapte la munte”. Mai este nevoie sa strigam “Pup-o, ba!”?

Narcis Iustin canta o piesa plina de sensibilitate, “Noapte la mare, noapte la munte”, si apare impreuna cu iubita lui in videoclip, in ipostaze tandre. Desi cei doi indragostiti respira buson la boson (cum zicea Nea Marin) aproape intreg clipul, la final lui nu te poti abtine sa nu strigi “Pup-o,ba!”. Oare de ce?

Tanarul, care a implinit de curand 18 ani, are o relatie de doi ani cu colega de banca si e mandru de iubita lui, pe care o cheama Madalina: “E cea mai frumoasa din toata scoala!” spune el. “Am o prietena, este colega mea de banca. Suntem impreuna dinainte de Romanii au talent, de aproape doi ani. Este foarte frumoasa si are un corp superb, de model. Nu am cum sa ma uit la alta fata. Cea mai superba fata pe care am intalnit-o vreodata. Ne-am cunoscut in clasa a noua. Suntem doua caractere la fel, ne intelegem foarte bine si gandim aproape la fel”, spune Narcis.

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*