Home » Noutati » Victor Ponta (Pompa), la baschet cu “grupul organizat”

Victor Ponta (Pompa), la baschet cu “grupul organizat”

Premierul Victor Ponta a fost la un meci de baschet al formației Asesoft, controlată de prietenul acestuia, deputatul PSD Sebastian Ghiță, mogulul care si-a imprumutat un subaltern cu 90 milioane de euro.

“În pulover albastru, Victor Ponta– premier al României, președinte al PSD. – Lângă el, în cămașă albă, cel care în final îi face și fotografii- Alexandru Iacobescu– director general RTV, “omul cu banii” căruia deputatul Sebastian Ghiță i-a împrumutat, în nume personal, potrivit declarației de avere, 90,3 milioane de euro, fără să știe să explice de ce. Prietenul foarte bun al premierului Victor Ponta. Mai jos cu un rând de scaune, tot în cămașă albă, Sebastian Ghiță– deputatul PSD, “oligarhul”, al doilea bun prieten al lui Victor Ponta”, scrie jurnalista Sorina Matei, pe blog.

Cei de la Rise Project au identificat un alt personaj. Pe Gabriel Marian Anghel, zis “Ceață”, implicat în afacerile ‘Roșia Montană’ și ‘Flaminia’, dar și partener de afaceri cu Marcel Păvăleanu, ex-consilier la SGG.

Mai multe detalii pe blogul Sorinei Matei…

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.