Home » Noutati » Simona Gherghe, topless în compania Danei Mladin

Simona Gherghe, topless în compania Danei Mladin

După ce paparazzi revistei „Ciao!” au surprins-o topless pe o plajă pe o insulă exotică în compania producătoarei Dana Mladin, Simona Gherghe a reacționat, miercuri, pe pagina ei de Facebook, criticând insinuările din presă.

“Întrebare de o mie de puncte: Dacă mâine ies la plimbare cu Max, căţelul meu, revista de paparazzi va scrie că suntem un cuplu?”, se întreabă ironic vedeta după publicarea fotografiilor seminud.

In  fotografiile paparazzilor de la Revista Ciao!, cele doua par sa se bucure din plin de soarele generos si au profitat de ocazie sa se bronzeze fara inesteticele urme ale costumelor de baie.

Deși vedeta neagă o informație care a circulat în media, este ciudată reacția virulentă la niște imagini care nu denotă un comportament neadecvat imaginii ei.

Mai puțin încordată Dana Mladin a părut amuzată de comparația prea puțin măgulitoare cu un patruped și a comentat degajat postarea prezentatoarei TV.

“Deci mă compari cu Max, să înţeleg. Bine, ştiu că pe el îl iubeşti mai mult. Şi lui nici nu îi place ceafa de porc”, a replicat ea, potrivit CanCan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*