Home » Noutati » Silvia Pop nu ar face sex cu un barbat mai scund decat ea

Silvia Pop nu ar face sex cu un barbat mai scund decat ea

Actrița și cântăreața Silvia Pop nu ar accepta niciodată să aibă un iubit scund. Blonda spune că, pentru ea, înălțimea unui bărbat este hotărâtoare în ceea ce privește o eventuală relație, sustine Libertatea.ro .

“Eu nu am o problemă cu vârsta bărbaților. În general mi-au plăcut bărbații mai mari cu 10-15 ani. Cu un bărbat mai matur ai ce să discuți și altfel te înțelegi. Eu am o problemă cu înălțimea. Ca femeie, să te ia un bărbat și să te lipească de un zid, iar tu să-l cauți pe jos să să întrebi ‘unde ești?’. Nu m-aș simți femeie în brațele unui bărbat pe care îl caut pe la gleznă”, a spus Silvia Pop la Zeus Tv.

Silvia nu este doar pretențioasă în privința bărbaților, ci și rasistă. Recent, vedeta declara că romii nu fac cinste țării noastre.
“99% dintre romi nu au niciun fel de educație. Se înmulțesc ca animalele la 12 ani. Asta e cea mai gravă problemă. Tradițiile sunt de la modul de a gândi și modul de a gândi ți-l dă educația. Romii sunt toți îmbogățiți peste noapte. Astăzi n-au, mâine au”, a spus blonda.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.