Home » Noutati » Selena Gomez apare pe coperta revistei ELLE – Iulie 2012

Selena Gomez apare pe coperta revistei ELLE – Iulie 2012

Cantareata/actrita Selena Gomez va apărea pe coperta următoarei ediţii a celebrei reviste Elle din SUA. Cântăreaţa de 19 ani este îmbrăcata într-un top brodat Balmain si cu o rochie avand un fundal galben strălucitor la sedinta foto a fotografului Carter Smith aceasta acordand si un interviu revistei unde vorbeste despre actorie, modă şi Justin Bieber.

“Imi amintesc ca de mai mult de sapte ori ni s-a oprit masina in mijlocul autostrazii, pentru ca ramaneam fara bani de benzina. Mama mereu a pus bani deoparte sa ma duca la concerte, muzee, acvarii, sa ma invete cate ceva despre lume”, a declarat Selena Gomez in Elle, amintindu-si despre copilaria petrecuta mai mult in saracie.

Cat despre iubitul sau, Justin Bieber, Selena are numai si numai cuvinte de lauda: “Dacă ar fi să vă spun un secret, e faptul că el este un romantic incurabil. Am menționat o singură dată că aș vrea să mai văd Titanicul și apoi el a făcut acest gest.”

Cantareata/actrita de 19 ani este îmbrăcata într-un top brodat Balmain si cu o rochie avand un fundal galben strălucitor la sedinta foto a fotografului Carter Smith aceasta acordand si un interviu revistei unde vorbeste despre actorie, modă şi Justin Bieber .

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*