Home » Noutati » Romanii au talent 2012: Andra si-a expus picioarele perfecte intr-o rochie extrem de scurta

Romanii au talent 2012: Andra si-a expus picioarele perfecte intr-o rochie extrem de scurta

Andra a adoptat un stil foarte indraznet in ultimul an. La filmarile pentru Romanii au talent , cantareata si-a expus picioarele perfecte in rochii extrem de scurte. Este si cazul acestei aparitii in alb.

Andra si-a recuperat din plin silueta dinainte de nastere si asta intr-un timp foarte scurt dupa marele eveniment. Fiind mai tot timpul in fata camerelor de filmat, cantareata a tinut un regim special cu care a scapat de 15 kilograme.

“Eu cred ca am avut noroc pentru ca varsta si-a spus cuvantul si am slabit foarte usor. Nu am facut nimic anume. Am avut o perioada in care m-am simtit destul de rau din cauza unor probleme cu sanii, cu alaptatul. A fost putin greu atunci cand intram in dressing si indrazneam sa probez lucrurile pe care le purtam inainte de sarcina si nu imi veneam, iar asta m-a ambitionat sa slabesc mai repede. Acum incap in hainele de dinainte“, a spus Andra.

Acum, ea este multumita de felul in care arata si spune ca nu si-a facut nicio operatie estetica si nici nu are de gand sa isi faca. Noi o apreciem pentru sinceritate si… pentru curaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*