Home » Noutati » Revelion 2012: Majoritatea curvelor, Crăciuniţe în noaptea dintre ani!

Revelion 2012: Majoritatea curvelor, Crăciuniţe în noaptea dintre ani!

Cum mai toată lumea are pe cineva de Revelion, şi curvele din Capitală (numa’?) care îşi câştigă existenţa oferindu-şi trupurile pentru bani îşi caută un partener cu care să petreacă la trecerea dintre ani.

Pe mai multe site-uri de matrimoniale au apărut anunţuri în care fetiţele se oferă să ţină companie, în noaptea de Revelion, bărbaţilor care, dintr-un motiv sau altul, sunt singuri în această perioadă. Pentru sume care se negociază, în funcţie şi de preferinţele şi cerinţele clientului, “păsările de noapte” se transformă în adevărate Crăciuniţe gata să facă pe plac celor dispuţi să scoată ceva bani din buzunare pentru o petrecere pe cinste, condimentată, evident, şi cu scene XXX.

“Decât să stau singură când toată lumea se distreză, mai bine îmi găsesc un partener. Îi promit că se va simţi ca în Rai cu mine, aşa cum nu i s-a mai întâmplat vreoidată. Pentru asta, am investit ceva bani şi într+un costum sexy de Crăciuniţă… să-l incit”, a marturisit pentru Libertatea.ro una Tina, una dintre tinerele care a apelat la această metodă de a se distra şi de a face bani la Revelionul 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*