Home » Noutati » Primele imagini cu bebeluşul băsescian!

Primele imagini cu bebeluşul băsescian!

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns duminică la Spitalul Universitar pentru a-şi vizita fiica cea mică şi nepoţica, pe care nu a ratat ocazia de a o ţine în braţe şi de a se fotografia cu ea.

Preşedintele Traian Băsescu a postat pe contul lui de Facebook prima fotografie cu nepoţica lui, iar în poză se vede că proaspătul bunic are ochii în lacrimi. “Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan”, a scris Traian Băsescu pe pagina lui de Facebook.

Preşedintele a declarat, duminică, la ieşirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a născut o fetiţă, că este bucuros că a primit “nobilul titlu de bunic”, iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă şi “deja a supt”.
Preşedintele a fost însoţit de soţia sa, Maria.

Fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, eurodeputatul PDL Elena Băsescu a născut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o fetiţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, în prezent atât mama, cât şi copilul fiind în stare bună.

Un comentariu

  1. Carpatina - Jurista

    fie ca ursitoarele bune sa fie toate in preajma lui si sa-i urseasca numai de bine. Bunul Dumnezeu sa-i harazeasca micutului multa Intelepciune si Sanatate! La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*