Home » Noutati » Pictorial inedit: Elena Udrea, sexy pe coperta revistei „Tabu”

Pictorial inedit: Elena Udrea, sexy pe coperta revistei „Tabu”

Ministrul Turismului este protagonista unui pictorial interesant în numărul din noiembrie al revistei ce se va lansa mâine pe piață.
Într-un pictorial inedit, Elena Udrea, ministrul Turismului interpretează cinci personaje celebre ale istoriei: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher şi Madonna.

„Femeile pot ocupa orice funcţie de conducere pe care o deţine astăzi un bărbat. Am un respect deosebit pentru cele care reuşesc în lumea bărbaţilor, în orice ramură ar fi, care-şi fac o carieră şi luptă mereu pentru a ajunge şi mai sus. Despre felul în care poţi rămâne femeie chiar creându-ţi o carieră am vorbit într-un interviu pe care l-aş cataloga drept foarte viu, acordat revistei «Tabu», al cărei nou număr apare mâine. Ca să fac puţin teasing, alături de interviu, veţi găsi şi un mic pictorial cu mine pozând în cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie. Pentru că tot se întreabă unele tabloide cum aş arăta brunetă, aveţi ocazia să vedeţi mâine în «Tabu»”, a scris Elena Udrea pe blogul său personal.

Nu este prima dată când ministrul realizează un pictorial pentru o revistă, în 2007, dar și în 2009, Udrea răspunzând afirmativ pentru ”The One”. “În România rămâne de dus până la sfârşit această provocare: să avem o femeie preşedinte sau prim-ministru. Cred că momentan nu e foarte departe, în ciuda unei societăţi încă misogine”, a declarat Elena Udrea în interviul acordat revistei „Tabu”.

Cu această ocazie ministrul Turismului a răspuns și unor curiozități. „Au fost atâtea dezbateri pe tema pantofilor Elenei Udrea (de parcă celelalte femei din politică s-ar încalţă în opinci, nu tot în pantofi), încât m-am bucurat că, fără să renunţ la această cochetarie, am demonstrat ca poţi munci 14 ore pe zi şi pe tocuri”, a glumit Udrea.

Un comentariu

  1. Puteti vedea Making-Of cu Elena Udrea (si alte poze sexy) pe site-ul 360party.ro la adresa:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.