Home » Noutati » O sticla de whisky te ajută să scapi de durerea de dinţi :)

O sticla de whisky te ajută să scapi de durerea de dinţi :)

Cum durerile de dinţi sunt greu de su­portat, medicii stomatologi recomandă câteva trucuri pentru a ameliora această stare de disconfort fără a apela la medicamente.

Astfel, vegetarienilor fiti atenti :
Sucul de ceapă va reduce considerabil durerea în doar câtva minute, dacă se vor picura câţiva stropi de suc pe dintele care doare.

Sucul de lime conţine acid citric, care ucide cu eficienţă germenii. Potrivit spe­cialiştilor, acest suc va curăţa locul infecţiei cu eficienţă. În plus, dacă durerea apare după ce am mâncat, atunci se recomandă amestecarea sucului de lime cu bicarbonat de sodiu, pentru a elimina resturile rămase între dinţi.

Seminţele de mărar combinate cu sucul de lămâie, bogat în acid citric, ajută şi ele la calmarea durerii. Amestecul re­zultat se încălzeşte puţin şi se aplică pe zona cu probleme cu ajutorul unui beţişor din bumbac. Durerea dispare instantaneu.

Stomatologii mai recomandă uleiul de cuişoare, care are efect antiseptic. De asemenea, el împiedică împrăştierea infecţiei şi reduce semnificativ durerea. Este de preferat să nu fie înghiţit pentru că este amar.

Cei care trag la măsea trebuie să stie că alcoolul, pe lângă faptul că iţi pavează incet dar sigur drumul spre demenţă, are si proprietăţi de calmare a durerilor insuportabile de dinţi. Acesta are efect de a anestezia zona. Astfel, se recomandă clătirea locului dureros cu whisky, fară gheaţă, de mai multe ori ca să atenueze durerea.Foarte important : nu inghiţiţi această licoare de clătire a dinţilor ! Beţi turtă, mergand în patru labe prin voma tocmai expectorată, n-o să mai simţiţi proprietăţile ei de calmare a durerilor insuportabile de dinţi. Si nici nu stiţi ce pierdeţi !

În acelaşi timp, extractul de vanilie nu este bun doar la deserturi, acesta ajută şi la reducerea durerilor dentare. Potrivit specialiştilor, are un efect destul de rapid şi poate fi aplicat ca atare pe zona respectivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*