Home » Noutati » O ieşeancă de 75 de ani a fost violată timp de 7 ore

O ieşeancă de 75 de ani a fost violată timp de 7 ore

O femeie de 75 de ani din localitatea ieşeană Bosia a făcut o criză de inimă după ce un bărbat de 30 de ani din localitate a violat-o timp de şapte ore. În urma violului, ea a fost diagnosticată cu o contuzie cardiacă, scrie bzi.ro.

Bătrâna s-a prezentat la spital şi s-a plâns medicilor de ce păţise. De data aceasta lucrurile au fost mai grave, după cum povesteşte bătrâna, care spune că nu este la prima experienţă de acest gen, dar prima dată l-a iertat pe tânăr pentru că o ajuta la treburile gospodăreşti.

Acum nu mai există cale de împăcare, pentru că tânărul a dus-o în pragul unui infarct. “Un golan m-a violat şapte ore. A venit gol puşcă peste mine în casă şi m-a batjocorit în toate poziţiile. Vai de capul şi de zilele mele. M-a pus cu picioarele în sus, pe marginea patului, chiar şi ghemuit cum stă puiul în ou. Până dimineaţa m-a zdruncinat continuu. M-a pus să îi fac şi prostia aia cu gura. Îmi e ruşine să povestesc. Nu-i prima oară când se întâmplă asta. M-a mai violat o data si atunci m-a rugat sa-l iert. Atunci s-a intamplat in ziua mare. Si l-am iertat ca imi mai aduce apa, imi mai crapa lemne si ma mai ajuta la treburile gospodaresti. Dar de data asta nu-l mai iert. Pentru ce mi-a facut el mie… Dar ce? Eu mai am varsta lui sa ma intoarca pe toate partile?”, a declarat bătrâna, informează cei de la bzi.ro.

“Pacienta în vârstă de 75 de ani, fără antecedente cunoscute, a fost diagnosticată cu contuzie cardiacă provenită dintr-o contuzie miocardică, cu o contuzie toraco-abdominală. Trebuie să recunosc că nu m-am mai confruntat cu asemenea cazuri până acum”, a declarat conf. dr. Ioan Bostaca, şeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Sf. Spiridon, din Iaşi.

Probabil de virilitatea tânărului ar fi fost încântată şi bătrâna din Prahova care s-a plâns de “Viorel” că nu a satisfăcut-o în timpul unui viol.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.