Home » Noutati » O fotografie eveniment: Andreea Esca arată SENZAŢIONAL în costum de baie!

O fotografie eveniment: Andreea Esca arată SENZAŢIONAL în costum de baie!

Dacă, de Crăciun, Andreea Esca a sărbătorit alături de toată familia la Sibiu, de Revelion a plecat împreună cu soţul ei şi copiii pe meleaguri mai însorite, tocmai în Thailanda.

andreea_esca_arata_senzational44Andreea Esca povesteşte, pentru ProTV Magazin , cum şi-a petrecut sărbătorile: “Am trecut de la minus 8 grade la plus 27 în câteva zile. Ne-am dus cu copiii la Bangkok 3 zile, apoi câteva zile în insula Koh Tao şi alte 2 zile în Koh Samui. Nu mai fusesem niciodată în Thailanda şi mi-a plăcut foarte mult. De la cei mai săraci, foarte săraci, până la oameni cu dare de mână, toţi au zâmbetul pe buze şi mulţumesc pentru ce le-a dat soarta. Asta m-a impresionat cel mai tare. Altfel, peisaje de vis , fructe gustoase şi soare! Am lenevit la plajă, am citit, am făcut masaje şi ne-am dat în tiroliene între două stânci. Anul nou l-am sărbătorit pe plajă, unde ne-am pus dorinţe şi am ridicat lampioane către cer, ca să se îndeplinească”.

Aici, Andreea Esca se bucură de soare şi de apă împreună cu cei doi copii ai săi. Trebuie să recunoaşteţi: la aproape 40 de ani, Andreea Esca arată trăznet!

foto: protvmagazin.ro

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.