Home » Noutati » Născută pe 31 decembrie: Corina Caragea pleacă la căldură de Revelion!

Născută pe 31 decembrie: Corina Caragea pleacă la căldură de Revelion!

Prezentatoarea Ştirilor sportive de la Pro TV este născută pe 31 decembrie şi va face o petrecere 2 în 1, într-o ţară însorită, alături de prieteni. Bruneta va face Crăciunul acasă cu familia şi iubitul ei.

“Crăciunul îl petrec acasă, în familie, iar de ziua mea, care e chiar de revelion, încă n-am hotărât ce voi face, probabil voi merge într-o vacanţă însorită, cu prietenii.

În fiecare sfârşit de an îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit şi îmi doresc sănătate. N-am superstiţii, nu port ceva deosebit.

În copilărie, îmi amintesc că, în aşteptarea Moşului, încercam să nu adorm, să îl prind ‘în fapt’, dar niciodată nu mi-a ieşit.

Îmi amintesc şi de vizitele la bunici şi la verişori de Crăciun, schimbul de cadouri, de dulciuri, sorcovitul vecinilor, dar şi Crăciunul petrecut cu copiii pe uliţă la ţară, la bunici, număratul covrigilor adunaţi de la colindat, şoriciul porcului proaspăt tăiat, joaca la gârla îngheţată, săniuţa trasă de bunicul meu… toate sunt amintiri frumoase”, a povestit Corina Caragea pentru ring.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.