Connect with us

Noutati

Miss-urile PSD-ului, de pe podium, la produs?

Published

on

Scandalul Miss-urilor social-democrate prinse la produs nu i-a descurajat pe pesedişti. Tineretul Social Democrat Cluj a organizat, vineri, 26 noiembrie, de la ora 21:00, în clubul Bamboo, concursul Miss TSD 2010. Dintre cele 13 finaliste, cîștigătoare a fost aleasă clujeanca Alexandra Băieș. Tînăra a activat în presă, ca știristă la One Tv, însă ulterior a renunțat și s-a apucat de modeling. În prezent, clujeanca a ales să se ocupe mai mult de școală.

Tânăra a fost premiată cu 500 de euro, după ce s-a remarcat în cele patru probe ale concursului: prezentarea propriei persoane, cultură generală, cultură politică şi declamarea unui discurs politic.

Dornice să acceadă în facila noastră lume politică, tinerele au inceput sa bata câmpii cu teorii despre salvarea planetei, criza financiara si Emil Boc. Noroc cu proba de prezentare a propriei persoane şi cu cea de defilare în lenjerie intimă (cea mai gustată de spectatori), care le-au permis să-şi ridice punctajul.

Ca să nu rămână marcat de temele politice abordate – criza economică, integrarea în UE, discriminare, egalitatea dintre sexe, ecologizare – publicul a fost delectat în pauze cu dansuri ruseşti şi spectacol de Can Can, plus un concert susţinut de Kamelia şi George Hora.

Cele 13 concurente vor aparea intr-un calendar realizat de TSD Cluj in 2011 si care va fi tiparit in 20.000 de exemplare. Banii rezultati din vanzarea acestuia vor fi donati Asociatiei Little People, care se ocupa de copiii bolnavi de cancer(vai, draga, noi credeam ca tinerele psd-iste se dezbraca doar cand vine vorba prostitutie de lux!).

Ţinând cont de dezvăluirile din dosarul Tămârjan – Costan, concursurile de alegeri a unei Miss TSD sunt cu mare cântec. Şi asta pentru că rechizitoriul îi acuză pe unii dintre politicienii PSD-ului că au insistat ca fetele să dea şi alte „probe” decât cele de pe podium. Mai exact, să întreţină relaţii sexuale contra unor bani, favoruri sau chiar în vederea câştigării titlului de Miss.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Noutati

15 iulie. Dacă îţi baţi bărbatul, îţi va merge bine tot anul!

Published

on

Pe 15 iulie, e o altă zi a femeilor, cunoscută drept Ciurica. Acum trebuie să-ți bați bărbatul, ca să-ți meargă bine tot anul. Dacă iei bătaie sau dai ceva din casă, îți va merge rău, informează România Tv.

Ciurica se ține, în tradiția populară, din generație în generație, pe 15 iulie. Și e o zi ce trebuie respectată, dacă vrem să fiți feriți de rele și, mai ales, de bătaie.

Continue Reading

Noutati

Finala campionatului național de juniori 3: CSM Bacău – CSM București 33-27 (19-15)

Published

on

Astăzi, la Satu Mare, juniorii de la CSM Bacău au câştigat finala Campionatului Naţional de Juniori 3, după victoria cu CSM București, scor 33-27 (19-15).

CSM Bacău: Aki Marinescu, Marian Enculesei – Tiberius Toboșaru (10), Darius Bran (5), Robert Cojocaru (4), Ianis Petrea (4), Vlad Bălan (3), Alin Andrei (3), Ștefan Armanu (2), Cristian Gheorghe (1), Răzvan Frînghiu (1), Cosmin Moisă, Darius Feldeș, George Dinu, Eduard Romaneț, Codrin Liță, Dragoș Cantăr.
Antrenori: Gabriel Armanu, Valeriu Rugină.

Premii individuale: Tiberius Toboșaru – MVP-ul turneului, Răzvan Frînghiu (cel mai bun pivot), Alin Andrei (extremă stânga)

Sursa: Facebook

Continue Reading

Noutati

Cornel Nistorescu si Ioan Aurel Pop (noul preşedinte al Academiei Române), pe lista colaboratorilor Direcţiei Securităţii Statului

Published

on

Istoricul Madalin Hodor prezinta dovada ca directorul ziarului Cotidianul, Cornel Nistorescu, a fost colaborator al Securitatii. Nistorescu i-a turnat la Securitate pe romanii care se aflau in diaspora. Acum, el ataca violent „statul paralel” la posturile TV conduse de penali.

„Peste doua sute de nume contine prima lista a colaboratorilor aflati in legatura UM 0225, unitatea din cadrul Departamentului Securitatii Statului (DSS) care se ocupa de urmarirea emigratiei romanesti. Unele sunt cunoscute publicului larg si active in spatiul public, cum ar fi Ioan Aurel Pop, noul presedinte al Academiei Romane, Cornel Nistorescu, ziarist, sau sociologul Dorel Abraham”, scrie Hodor in Revista 22.

Inainte de Revolutie, Cornel Nistorescu a fost redactor la revista „Viata studenteasca” (1974-1980), la ziarul „Scanteia tineretului” (1980-1983) si la revista „Flacara” (din 1983). Dupa 1989 a fondat impreuna cu Mihai Carciog trustul ”Expres” si a condus ”Evenimentul zilei” din 1997, dupa demisia lui Ion Cristoiu, pana in 2005. Dupa cativa ani a preluat „Cotidianul”, ziar care a intrat in faliment, continuadu-si aparitia doar on-line, dar acum doi ani ziaruul a reaparut in print, tot cu Nistorescu la conducere.

„Nistorescu s-a remarcat prin voltele politice pe care le-a facut de-a lungul carierei, din opozant al regimurilor Iliescu si Nastase s-a metamorfozat intr-un sustinator al PSD si al atacurilor la justitie, avand un discurs similar posturilor Antena 3 si RTV”, a tinut sa mentioneze istoricul.

Madalin Hodor este cercetator in cadrul CNSAS.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse