Home » Noutati » Miss-urile PSD-ului, de pe podium, la produs?

Miss-urile PSD-ului, de pe podium, la produs?

Scandalul Miss-urilor social-democrate prinse la produs nu i-a descurajat pe pesedişti. Tineretul Social Democrat Cluj a organizat, vineri, 26 noiembrie, de la ora 21:00, în clubul Bamboo, concursul Miss TSD 2010. Dintre cele 13 finaliste, cîștigătoare a fost aleasă clujeanca Alexandra Băieș. Tînăra a activat în presă, ca știristă la One Tv, însă ulterior a renunțat și s-a apucat de modeling. În prezent, clujeanca a ales să se ocupe mai mult de școală.

Tânăra a fost premiată cu 500 de euro, după ce s-a remarcat în cele patru probe ale concursului: prezentarea propriei persoane, cultură generală, cultură politică şi declamarea unui discurs politic.

Dornice să acceadă în facila noastră lume politică, tinerele au inceput sa bata câmpii cu teorii despre salvarea planetei, criza financiara si Emil Boc. Noroc cu proba de prezentare a propriei persoane şi cu cea de defilare în lenjerie intimă (cea mai gustată de spectatori), care le-au permis să-şi ridice punctajul.

Ca să nu rămână marcat de temele politice abordate – criza economică, integrarea în UE, discriminare, egalitatea dintre sexe, ecologizare – publicul a fost delectat în pauze cu dansuri ruseşti şi spectacol de Can Can, plus un concert susţinut de Kamelia şi George Hora.

Cele 13 concurente vor aparea intr-un calendar realizat de TSD Cluj in 2011 si care va fi tiparit in 20.000 de exemplare. Banii rezultati din vanzarea acestuia vor fi donati Asociatiei Little People, care se ocupa de copiii bolnavi de cancer(vai, draga, noi credeam ca tinerele psd-iste se dezbraca doar cand vine vorba prostitutie de lux!).

Ţinând cont de dezvăluirile din dosarul Tămârjan – Costan, concursurile de alegeri a unei Miss TSD sunt cu mare cântec. Şi asta pentru că rechizitoriul îi acuză pe unii dintre politicienii PSD-ului că au insistat ca fetele să dea şi alte „probe” decât cele de pe podium. Mai exact, să întreţină relaţii sexuale contra unor bani, favoruri sau chiar în vederea câştigării titlului de Miss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*