Home » Noutati » Miley Cyrus, prea sexy pentru Consiliul Parental

Miley Cyrus, prea sexy pentru Consiliul Parental

Cantareata in varsta de numai 17 ani a fost criticata de Consiliul Parental din cauza noului sau videoclip, al melodiei “Who Owns My Heart“.

Miley Cyrus, cunoscuta pentru rolul din serialul Hannah Montana, a intrat din nou in gura criticilor, dupa ce si-a lansat un videoclip cu o puternica tenta sexuala.

In videoclip, tanara cantareata si actrita apare in mai multe ipostaze considerate indecente de unii parinti.

Este pacat ca o tanara de numai 17 ani participa intr-un videoclip cu o puternica tenta sexuala. Din pacate, trimite un mesaj fanilor total opus imaginii pe care si-a construit-o pana acum. Miley si-a construit imaginea unei tinere inocente si ne intristeaza ca a ales sa se indeparteze atat de repede de aceasta baza“, au transmis reprezentantii consiliului.

2 comentarii

  1. o ubesk pe mileznu o mai criticati atat bai..k dak ati fi in lokul ei sigur nu v-ar placea..asa k mai terminaty k toate criticile voastre de 2 bani

  2. frate nu va inteleg atunci cand spuneti voi ca era incenta …. era mai mica acum sa maturizat e adevarat ca foarte brusc dar melodiile ei sunt frumy si in acest videoclip e OK adica nu arata cinestie ce sa zici ca are o tenta sexuala marog parerea mea ….. o iubesk pe miley iubesck melodile ei …… orcum va pwp pe totyyy…<3!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*