Home » Noutati » Mariana Moculescu, prostituată de lux: “A trebuit să fac sex oral și anal pe 500 de dolari”

Mariana Moculescu, prostituată de lux: “A trebuit să fac sex oral și anal pe 500 de dolari”

Fostul soț al Marianei Moculescu, Marian Niculescu, a oferit probe clare, pentru Click, care demonstrează faptul că fosta sa soție s-a prostituat pe bani.

Niculescu a oferit o înregistrare audio, a unei convorbiri telefonice, între Mariana Moculescu și fiica sa, Nidia, în care Moculescu îi reproșează celei din urmă că a trebuit să se prostitueze pentru a o întreține.

De ce a trebuit să s… p… şi să mă f… în c…pentru 500 de dolari?! Moculescu nu mi-a dat bani pentru întreţinerea copilului. Îmi trebuia mie copil cu un boşorog cu 30 de ani mai mare? Mi-am nenorocit tinereţea! Eşti nefericirea mea, eşti chinul meu, eşti crucea mea. Mi-am născut propria cruce! Eşti o urâtă Du-te d…!”, i-a urlat în telefon Moculescu fiicei sale.

Mariana Moculescu a fost acuzată de prostituție de mai multe ori pe parcursul anilor, inclusiv de un alt fost soț al său, Horia Moculescu.

Întreg scandalul a izbucnit după ce pe internet a fost postat un clip în care o femeie, identificată drept Mariana Moculescu, presta sex oral pentru omul de afaceri Cătălin Silegeanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*