Home » Noutati » Mananca fasole cu ceapa, are elicopter de lux Versace si e supranumit „rege al asfaltului”. Ghici cine e?

Mananca fasole cu ceapa, are elicopter de lux Versace si e supranumit „rege al asfaltului”. Ghici cine e?

Cu o avere colosala, de peste 350 de milioane de euro, afaceristul supranumit Regele asfaltului si-a facut recent niste cadouri exclusiviste: un elicopter de lux Agusta Westland Special Versace Edition de 6 milioane de euro si un avion Bombardier Challenger de 35 de milioane de dolari.

Dorinel Umbrarescu, despre care CANCAN a dezvaluit ieri ca, in pofida averii uriase pe care o are, nu arunca banii pe ceasuri scumpe sau concedii exotice, a facut o pasiune pentru aparatele de zbor. In urma cu cateva saptamani, Umbrarescu a facut o achizitie incredibila: un avion Bombardier Challenger, cu o capacitate de 15 persoane. Pretul, pe masura: 35 de milioane de dolari americani. Totusi, producatorul acestei bijuterii care zboara deasupra norilor ii asigura pe cumparatori ca Bombardier Challenger este solutia ideala pentru reducerea cheltuielilor, in cazul VIP-urilor care obisnuiesc sa inchirieze asemenea avioane. De asemenea, producatorul avionului de lux ii asigura pe milionari ca spatiul generos, canapelele din piele si aparatura de ultima generatie ofera tot confortul pentru intalnirile de afaceri, in timp ce aparatul zboara cu 850 km/h.

Dupa ce si-a luat avionul de 35 de milioane de dolari, desi avea deja in ograda o “masina de serviciu” cu elice – un elicopter Eurocopter 135 -, “Regele asfaltului” a ajuns la concluzia ca nu-si poate transporta partenerii de afaceri cu acelasi aparat de zbor pe care-l foloseste atunci cand merge sa inspecteze santierele din tara. Asa ca Umbrarescu a scos din buzunar 6 milioane de euro pentru o “limuzina” a cerului: un elicopter Agusta Westland Special Versace Edition, realizat de cunoscutul producator Agusta Westland in colaborare cu renumita casa de moda Versace. Aparatul, detinut in lume doar de marii magnati, are sase locuri si este personalizat, proprietarul avand posibilitatea de a alege modelul din interior, care este creat din piele de culoare alba si neagra.

Umbrarescu si-a construit in apropiere de Adjud, Vrancea, un adevarat palat, estimat la aproximativ 25 de milioane de euro. In apropierea “casei” sale, “Regele asfaltului” a ridicat si peste 20 de vile, in care si-a cazat angajatii. Afaceristul este si proprietarul primului spital privat din tara si, dupa cum a relatat CANCAN in editia de ieri, milionarul a marturisit ca, desi detine de cativa ani un elicopter, nu si-a plimbat niciodata sotia cu el. Umbrarescu se declara un om modest, care inca mai mananca fasole cu ceapa si care isi petrece concediile in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*