Home » Noutati » Liliana Ştefan, mama copiilor lui Dan Bittman, interviu pentru ProTV Magazin

Liliana Ştefan, mama copiilor lui Dan Bittman, interviu pentru ProTV Magazin

De-a lungul celor 10 ani de existenţă a “Cutiţei muzicale”, Liliana Ştefan a colaborat cu multe vedete de prim rang din toate domeniile. Printre aceştia s-a aflat şi bărbatul cu acre îşi împarte viaţa, dar şi grija celor trei băieţi pe care îi au împreună, Dan Bittman.

Întrebată despre rolul de tată a lui Dan Bittman, Liliana a spus: “Dan e un tată grijuliu, protector, atent la detalii. Băieţii cam ştiu că pot obţine tot ce vor de la tata, aşa că uneori trebuie să-i temperez cu poftele lor”.

Tot Liliana este cea care trebuie să facă faţă şi vârstelor diferite ale celor trei băieţi, Alex, Patrick Noah şi Mark Nicolas şi problemelor inerente. “Muzica face parte din viaţa noastră şi e foarte clar că fiecare în parte a moştenit calităţi indiscutabile (voce, ritm, sensibilitate). Dar rămâne de văzut dacă va merge vreunul pe drumul acesta.

Între timp, băieţii fac o echipă bună, cel mare e uşor detaşat de …”contingent”, are alte pasiuni decât fraţii lui, îi place muzica house pe care bineînţeles că o ascultă la căşti, merge cu prietenii în parc cu bicicleta “la rampe”. Are aproape 14 ani şi preocupări specifice vârstei. Cel mijlociu “mănâncă” fotbal pe pâine, are 9 ani, iar cel mic are avantajul că învaţă foarte repede totul de la fraţi; de curând şi-a descoperiit pasiunea pentru pian (are aproape 6 ani)”, a mai povestit Liliana Ştefan pentru protvmagazin.ro.

Chiar dacă sunt împreună de 20 de ani şi au împreună trei băieţi, Liliana Ştefan şi Dan Bittman nu sunt căsătoriţi.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*