Home » Noutati » Lea Michele si-a lansat primul albumul, “Louder”, la New Jersey si New York

Lea Michele si-a lansat primul albumul, “Louder”, la New Jersey si New York

Starul din serialul “Glee”, Lea Michele a participat ieri in New Jersey si, mai tarziu, in New York la lansarea primului sau album, intitulat “Louder”.

Unele dintre piesele de pe acest disc sunt inspirate si dedicate fostului ei iubit, actorul Cory Monteith, care a murit anul trecut.

Printre numele cu greutate care au lucrat alaturi de Lea Michele la discul ”Louder” se numara Sia Furler, Christina Perri, David Hodges si Benny Blanco. Productia albumului poarta semnatura Stargate, The Monsters And The Strangerz, Sir Nolan, Chris Braide, Colin Munroe si David Hodges printre altii.

Despre albumul sau de debut, cantareata/actrita Lea Michele a declarat ca este genul de material care te motiveaza si te indeamna sa traiesti viata la maxim.

Lea Michele (27 de ani) interpreteaza rolul lui “Rachel Berry” (2009-prezent) in serialul de televiziune Glee, produs de televiziunea Fox, unde interpreteaza o adolescenta talentata care canta in clubul scolar glee. Ea a castigat un premiu Screen Actors Guild Award pentru Interpretarea Remarcabila a unui Ansamblu si premiul 2009 Satellite Award pentru Cea Mai Buna Actrita, depasind compeditia din serialele de sezon precum Edie Falco, Toni Collete si Tina Fey. De asemenea ea a fost nominalizata la Premiile EMMY, Globurile de Aur, si Teen Choice Award pentru acest rol.

In luna Mai 2010, Lea Michele a fost inclusa in Victoria`s Secret Sexy List pentru cel mai sexy zambet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*