Home » Noutati » Lavinia Miloşovici a adus pe lume un băieţel

Lavinia Miloşovici a adus pe lume un băieţel

Fosta gimnasta Lavinia Milosovici a adus astazi pe lume un baietel la Maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal din Timisoara.

Potrivit medicilor, atât mama, cât şi nou-născutul se simt bine. “Naşterea a avut loc prin operaţie cezariană şi a decurs fără probleme. Ambii, mămica şi băieţelul, se simt bine. Bebeluşul a cântărit 3,150 de kilograme”, a declarat presei dr. Mihai Băcilă, medicul care a urmărit sarcina şi a asistat naşterea.

Lavinia Miloşovici are 36 de ani şi în urmă cu opt ani a mai avut o fetiţă, dar pe care a pierdut-o la vârsta de patru ani, ca urmare a unor suferinţe congenitale ce i-au afectat sistemul nervos central.

Lavinia Miloşovici a debutat în competiţiile oficiale internaţionale în 1991 şi s-a retras din activitatea competiţională după Jocurile Olimpice din 1996. Fosta gimnastă a participat la trei ediţii ale Campionatelor Europene de juniori şi seniori, şapte Campionate Mondiale şi la două editii ale Jocurilor Olimpice, adunând 29 de medalii, din care 13 de aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*