Home » Noutati » Justin Bieber si Selena Gomez, ipostaze tandre in valurile marii (FOTO)

Justin Bieber si Selena Gomez, ipostaze tandre in valurile marii (FOTO)

Justin Bieber se bucura din plin de vacanta in Hawaii. Iubita lui, Selena Gomez, in varsta de 18 ani, are grija ca tanarul artist sa se simta excelent. Cei doi indragostiti au fost surprinsi in ipostaze tandre in valurile marii.

La numai 17 ani, Bieber are tot ce si-ar putea dori un tanar: celebritate, bani, o iubita innebunita dupa el si vacante exotice.

Pe tot parcursul vacantei, Selena nu s-a dezlipit nicio secunda de artist, aratandu-si dragostea pentru el prin gesturi extrem de tandre.

Paparazzii au reusit sa surprinda si cele doua tatuaje ale cantaretului, care a avut nevoie de acordul parintilor pentru a merge sa le faca.

Justin si Selena au tot oscilat intre a arata ca sunt impreuna si a ascunde relatia. Pana la urma, s-au sarutat in public, la premiile de la sfarsitul saptamanii de la Las Vegas.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards – unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale anului 2010 în general. Albumul său de debut, intitulat “My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite.

3 comentarii

  1. nu mai poate iesi omul afara de voi paparazii
    mai lasati oamenii in pace !!!
    stiti numai sa faceti rau lusers

  2. nu mai din cauza voastra sa despartit ei acuma ca ati platit pe aia sa minta ca e copilul lui casa nu mai fie inpreuna si nici nu se mai stie daca se impaca prostilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*