Home » Noutati » Justin Bieber cu tunsoare a la James Dean și in ipostaze tandre cu o brunetă sexy, alta decât actuala sa iubită, Selena Gomez!

Justin Bieber cu tunsoare a la James Dean și in ipostaze tandre cu o brunetă sexy, alta decât actuala sa iubită, Selena Gomez!

Acum este la modă tunsoarea celebrului James Dean, cu păr mai mare pe centru si mai mic in părți. Această coafură seculară nu putea să-i “scape” lui Justin Bieber, adolescentul după care suspină toate pustoaicele din lume.

Cântărețul canadian Justin Bieber a fost surprins de paparazzi, ieri, pe străzile din Los Angeles, cu această nouă frezură si în ipostaze tandre cu o brunetă sexy.

Nu vă grăbiți să-l judecați, Justin nu-i pune coarne iubitei sale, Selena Gomez! Cântărețul a sărutat-o și mângâiat-o pe tânăra din imaginile de mai jos doar în timpul unor filmări, în care cei doi au jucat rolul unui cuplu îndrăgostit. Văzând imaginile putem observa însă că artistul și-a intrat repede în rol și nu s-a dezlipit momente bune de frumoasa brunetă. Oare e Justin un actor bun sau, pur și simplu, acesta a fost atras de tânăra domnișoară?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.