Home » Noutati » Justin Bieber, cu Selena Gomez pe o plaja din Hawaii. Vezi foto!

Justin Bieber, cu Selena Gomez pe o plaja din Hawaii. Vezi foto!

Justin Bieber a dezvaluit ca i-ar placea sa lucreze la un album impreuna cu iubita sa, Selena Gomez.

Cantaretul in varsta de 17 ani, care are o relatie cu Selena Gomez inca de anul trecut, a declarat ca aceasta il face “cu adevarat fericit”. El a marturisit ca ar fi incantat sa colaboreze cu iubita sa pentru ca muzica ei i se pare “extraordinara”.

“Poate voi canta cu Selena. Am ascultat toate piesele ei noi si sunt extraordinare.” a dezvaluit Bieber.

Pana atunci, recent castigatorul a sase premii la Billboard Music Awards, Justin Bieber a fost rasplatit cu o vacanta de vis in insoritul Hawaii. Evident ca a luat-o cu el si pe Selena Gomez, care a avut o aparitie super sexy in seara Billboard.

4 comentarii

  1. paparaziiii astia nu mai are voie lume sa se plimbe ca hop si ei dar ei nu se gandesc ca , daca ar fi fost in locul lor sar fi simtit prost ma rog asa sa faceti in continare nu dati importanta la paparazii astia prosti:___;))))))))))))

  2. Justin Bieber and Selena Gomez to be very well together even though other guys say altceva.Si paparattzi publish all sorts of lies. I love you Justin Bieber and Selena Gomez

  3. mijto pozele , va sta misto impreuna , ceao :-*

  4. sincera sa fiu eu credca selena este mai frumoasa decat Selensa dar si Demi caci fiind prietene nu vreau sa o jignesc o iubesc si o ador pe Selena

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.