Connect with us

Jocuri

GTA V pentru PC – primul trailer Full HD

Published

on

Rockstar Games au lansat primul trailer Full HD cu 60 de cadre pe secundă pentru jocului GTA V (Grand Theft Auto V), varianta pentru PC.

Jocul este anunțat pentru data de 14 aprilie. În plus va veni cu update-uri grafice pentru cei cu calculatoare puternice și va permite gameplay la modul 4K pentru cei cu monitoare performante și utime modele de plăci video.

Grand Theft Auto V va include şi noul Rockstar Editor, care va oferi jucătorilor uneltele necesare pentru editarea şi publicarea clipurilor de gameplay prin intermediul Rockstar Social Club sau YouTube.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jocuri

ACER Aspire E5-575G-31LP – Gaming Test: Call of Duty Infinite Warfare

Published

on

Call of Duty este una dintre cele mai de succes francize din domeniul jocurilor video.

Subiectul principal al campaniei single-player este bătălia pentru supremație în sistemul solar, cele două facțiuni aflate în conflict fiind Settlement Defense Front și Special Combat Air Recon.

În Infinite Warfare se întoarce și modul zombie, ce poate fi jucat și în mod coop, mecanica jocului și narațiunea fiind separate de cele din campania single.

Continue Reading

Jocuri

Cum ruleaza NieR: Automata (PC) pe laptopul ACER Aspire E5-575G-31LP (i3-7100U, NVIDIA GeForce 940MX). VIDEO

Published

on

NieR: Automata rulează ACCEPTABIL pe laptopul ACER Aspire E5-575G-31LP (Intel Core i3-7100U 2.4GHz, 15.6″ Full HD, 4GB, 1TB, NVIDIA GeForce 940MX 2GB, Windows 10).

Nier: Automata spune povestea androizilor 2B, 9S şi A2, care duc o luptă continuă împotriva “maşinilor”, pentru a recuceri Pământul pentru oameni. În urma unei confruntări cu o civilizaţie extraterestră, oamenii au fost izgoniţi de pe Terra şi s-au refugiat pe Lună, unde au înfiinţat programul YoRHa – o bază condusă de androizi, cu scopul de a organiza lupta pentru recucerirea Terrei.

La începutul jocului vom face cunoştinţă cu androida 2B, o foarte sexy YoRHa, trimisă într-o misiune de atac asupra unor goliaţi. Squadul din care face parte aceasta va fi anihilat, 2B rămânând singura unitate disponibilă pe Terra pentru a duce lupta mai departe. 9S – un model next-gen al YoRHa – se afla şi el într-o misiune pe Pământ şi ajunge să îi ofere suport lui 2B. Cei doi sunt nevoiţi să facă un gest fatal, pentru a-i stârpi pe inamicii uriaşi, însă înainte ca acest eveniment să aibă loc, 9S transferă amintirile şi conştiinţa lui 2B în baza YoRHa de pe Lună.

NieR: Automata iti ofera 5 finaluri principale, care iti vor da un motiv in plus de a relua jocul deoarece iti vor fi oferite alte povesti fata de parcursul precedent. Pe langa cele 5 finaluri principale exista si alte 21 de finaluri secundare acestea nefiind la fel de importante insa sunt la fel de satisfacatoare ca cele principale.

Pe partea audio jocul sta excelent, iti ofera soundtrack-uri de nota zece prin care iti vor transpune toate situatiile intampinate pe parcursul jocului si sunt o placere sa le asculti si in timpul liber.

Continue Reading

Jocuri

The Sims 2 Ultimate Collection poate fi descărcat gratuit

Published

on

Cei de la EA Games vă oferă posibilitatea să descărcaţi gratuit, până la sfârşitul lunii, întregul pachet The Sims 2 Ultimate Collection.

Citeste mai mult pe playtech.ro.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse