Home » Noutati » Jocuri » Cum ruleaza NieR: Automata (PC) pe laptopul ACER Aspire E5-575G-31LP (i3-7100U, NVIDIA GeForce 940MX). VIDEO

Cum ruleaza NieR: Automata (PC) pe laptopul ACER Aspire E5-575G-31LP (i3-7100U, NVIDIA GeForce 940MX). VIDEO

NieR: Automata rulează ACCEPTABIL pe laptopul ACER Aspire E5-575G-31LP (Intel Core i3-7100U 2.4GHz, 15.6″ Full HD, 4GB, 1TB, NVIDIA GeForce 940MX 2GB, Windows 10).

Nier: Automata spune povestea androizilor 2B, 9S şi A2, care duc o luptă continuă împotriva “maşinilor”, pentru a recuceri Pământul pentru oameni. În urma unei confruntări cu o civilizaţie extraterestră, oamenii au fost izgoniţi de pe Terra şi s-au refugiat pe Lună, unde au înfiinţat programul YoRHa – o bază condusă de androizi, cu scopul de a organiza lupta pentru recucerirea Terrei.

La începutul jocului vom face cunoştinţă cu androida 2B, o foarte sexy YoRHa, trimisă într-o misiune de atac asupra unor goliaţi. Squadul din care face parte aceasta va fi anihilat, 2B rămânând singura unitate disponibilă pe Terra pentru a duce lupta mai departe. 9S – un model next-gen al YoRHa – se afla şi el într-o misiune pe Pământ şi ajunge să îi ofere suport lui 2B. Cei doi sunt nevoiţi să facă un gest fatal, pentru a-i stârpi pe inamicii uriaşi, însă înainte ca acest eveniment să aibă loc, 9S transferă amintirile şi conştiinţa lui 2B în baza YoRHa de pe Lună.

NieR: Automata iti ofera 5 finaluri principale, care iti vor da un motiv in plus de a relua jocul deoarece iti vor fi oferite alte povesti fata de parcursul precedent. Pe langa cele 5 finaluri principale exista si alte 21 de finaluri secundare acestea nefiind la fel de importante insa sunt la fel de satisfacatoare ca cele principale.

Pe partea audio jocul sta excelent, iti ofera soundtrack-uri de nota zece prin care iti vor transpune toate situatiile intampinate pe parcursul jocului si sunt o placere sa le asculti si in timpul liber.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.