Home » Noutati » Implantul mamar face minuni la Antena 1: Octavia Geamănu, noua vedetă a Observatorului

Implantul mamar face minuni la Antena 1: Octavia Geamănu, noua vedetă a Observatorului

Începând de mâine, una dintre reporteriţele Antena 1 va ajunge la pupitrul Observatorului.

Octavia Geamănu va prezenta Observatorul din timpul weekendului, stând la pupitrul ştirilor de câte trei ori în timpul sâmbetelor şi duminicilor. În ciuda “promovării”, frumoasa blondă nu va renunţa la meseria care a consacrat-o, aceea de reporter. “Nu renunţ la munca de teren şi o să fac materiale în continuare”, a declarat ea în timpul emisunii “Acces Direct”. Octavia a recunoscut că tot ceea ce a făcut până acum a pregătit-o pentru această apariţie, iar în ziua în care va debuta, vrea ca totul să iasă perfect, iar pentru aceasta va alege o ţinută în culori tari, cel mai probabil de culoare roşie.

Nuanţa părului şi-a schimbat-o în urmă cu două luni, inflenţată de o prietenă, iar acum blondul i se pare cea mai potrivită alegere, mai ales că a primit numai complimente după schimbare.

De un implant cu silicoane a beneficiat anul trecut. Octavia suferea pentru că avea un bust destul de mic, dar a fost foarte strangatoare şi a reuşit să îşi facă un implant mamar de toată frumuseţea.

Un comentariu

  1. Nu te cred ca daca ti-ai implantat silicon esti mai sanatoasa.Ba dimpotriva implantul de silicon mareste aparitia cancerului de san,s-au mamar,nu vreau sa te pun in alerta,dar nu este recomandat ca femeia sa-si forteze sanii mai mult decat sunt .Lasa-i asa cum sunt ei,daca vrei sa arati naturala.Sunt dezgustat de femeile car-si umfla sanii,s-au i-si maresc buzele,par niste papusi gonflabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*