Home » Noutati » Imagini-soc! Alexandra Stan, snopita in bataie de catre manager!

Imagini-soc! Alexandra Stan, snopita in bataie de catre manager!

La 24 de ore dupa ce fanii din toata lumea ai Alexandrei Stan au fost informati, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, ca vedeta e in stare grava, dupa un accident rutier, artista a facut primele declaratii.

“Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca sa justifice lipsa mea de la concerte!”, a declarat cantareata in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Alexandra a povestit pentru România TV cum managerul Marcel Prodan a lovit-o sâmbătă în studioul în care îşi înregistra melodiile. Totul a pornit de la discuţii pe tema banilor, artista fiind nemulţumită de faptul că primea foarte puţini bani.

Cântăreaţa a fost bătută până a leşinat. Când şi-a revenit l-a rugat pe bărbat să o ducă acasă şi pe drum, pe fondul altor certuri, Alexandra a coborât din maşină şi a fost preluată de un echipaj de poliţie care a transportat-o la spitalul din Constanţa.

“Totul a durat vreo două ore. Fanii mei plâng pentru mine. Se tem că sunt pe moarte. Am depus plângere la poliţie. Şi-a bătut joc de munca mea”, a declarat artista pentru ziuaconstanta.ro. Conform aceleaşi surse, avocatul cântăreţei a depus plângere la Parchet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*