Home » Noutati » Gala People’s Choice Awards 2014: Sandra Bullock şi Justin Timberlake, marii câştigătorii!

Gala People’s Choice Awards 2014: Sandra Bullock şi Justin Timberlake, marii câştigătorii!

Actriţa Sandra Bullock şi cântăreţul Justin Timberlake au fost marii câştigători la gala People’s Choice Awards 2014, recompense cunoscute şi sub denumirea de “premiile publicului american”, întrucât sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani, informează Mediafax citând Reuters.

People’s Choice Awards, premii acordate în cinematografie, televiziune şi muzică, sunt decernate în urma voturilor exprimate de marele public pe internet, spre deosebire de celelalte trofee importante din industria de divertisment americană, precum Oscaruri, Globuri de Aur, Emmy, Grammy, care sunt decernate de profesionişti. Fanii au putut să îşi voteze favoriţii pe internet, la 58 de categorii, începând din data de 5 decembrie.

Astfel, Sandra Bullock, nominalizată la cinci trofee, a primit premii la categoriile “actriţa preferată”, “actriţa de comedie preferată” şi “actriţa de dramă preferată”.

De asemenea, pelicula în care a jucat anul acesta, “Gravity 3D: Misiune în spaţiu”, a fost desemnată drama preferată a publicului, în timp ce colaborarea ei cu George Clooney din acest lungmetraj a fost recompensată cu premiul pentru cel mai bun cuplu pe marele ecran.

Cea de-a 40-a gală People’s Choice Awards a avut loc miercuri seară, la Nokia Theatre din Los Angeles. Gala a fost difuzată de postul CBS şi a fost prezentată de Beth Behrs şi Kat Dennings, starurile serialului de comedie “2 Broke Girls”.

FOTO:JUSTJARED

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.