Connect with us

Noutati

Gala Femeilor de Succes: Lavinia Şandru a fost desemnată Femeia Anului 2011 în Politică

Published

on

Vicepreşedintele UNPR Lavinia Şandru a fost desemnată Femeia Anului 2011 în Politică, la cea de-a VIII-a ediţie a Galei Femeilor de Succes, organizată pentru decernarea premiilor celor mai importante personalităţi feminine ale anului, potrivit AGERPRES.

Lavinia Şandru a câştigat competiţia la categoria ”Politică” unde au fost nominalizate unsprezece doamne reprezentative în politica românească, din toate partidele.
Vicepreşedintele UNPR a primit Premiul Publicului şi Juriului pentru ”Cea mai activă personalitate feminină în politică”.
”Sunt foarte mândră că am câştigat această distincţie şi deşi sunt în politică de foarte multă vreme, am obţinut un astfel de premiu numai după ce am intrat în echipa UNPR”, a declarat Lavinia Şandru.

Evenimentul, aflat la cea de a opta ediţie, a fost organizat de Fundaţia Internaţională Mihai Eminescu, iar juriul care a declarat câştigătoarele dintre numeroasele femei nominalizate, a fost prezidat de Felicia Filip.

Câştigătoarea premiului la categoria ‘Învăţământ’ a fost desemnată fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, care a apreciat că unul dintre ingredientele succesului profesional îl reprezintă pasiunea.Juriul prezidat de Soprana Felicia Filip a desemnat-o pe Simona Gherghe ca fiind una dintre cele mai active femeie de televiziune, în timp ce Diana Enache a fost aleasă “femeia anului” la categoria ‘Prezentatoare de ştiri’.

Distincţia la categoria ‘Popularitate’ a fost adjudecată de realizatoarea de televiziune Gabriela Firea, care a ţinut să precizeze că nu s-a considerat niciodată cea mai bună, “ci una dintre cele mai bune”.

Printre câştigătoarele Galei “Femei de succes 2011” s-au mai aflat Stela Popescu (categoria Actorie), Monica Pop (Sănătate), Maria Grapini (Afaceri), Elena Merişoreanu (Muzică populară), Crina Zancu (Muzică cultă), Andra (Muzică – Tinere talente), Ruxandra Dragomir (Sport), Prinţesa Lia (Eleganţă şi Diplomaţie), Doina Levinza (Modă).

Gala Femeilor de Succes aduce în atenţia publicului femei de succes din România, care excelează în diferite domenii profesionale: politică, afaceri, sănătate, justiţie, cultură, televiziune, diplomaţie, sport, modă, actorie, muzică.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Noutati

15 iulie. Dacă îţi baţi bărbatul, îţi va merge bine tot anul!

Published

on

Pe 15 iulie, e o altă zi a femeilor, cunoscută drept Ciurica. Acum trebuie să-ți bați bărbatul, ca să-ți meargă bine tot anul. Dacă iei bătaie sau dai ceva din casă, îți va merge rău, informează România Tv.

Ciurica se ține, în tradiția populară, din generație în generație, pe 15 iulie. Și e o zi ce trebuie respectată, dacă vrem să fiți feriți de rele și, mai ales, de bătaie.

Continue Reading

Noutati

Finala campionatului național de juniori 3: CSM Bacău – CSM București 33-27 (19-15)

Published

on

Astăzi, la Satu Mare, juniorii de la CSM Bacău au câştigat finala Campionatului Naţional de Juniori 3, după victoria cu CSM București, scor 33-27 (19-15).

CSM Bacău: Aki Marinescu, Marian Enculesei – Tiberius Toboșaru (10), Darius Bran (5), Robert Cojocaru (4), Ianis Petrea (4), Vlad Bălan (3), Alin Andrei (3), Ștefan Armanu (2), Cristian Gheorghe (1), Răzvan Frînghiu (1), Cosmin Moisă, Darius Feldeș, George Dinu, Eduard Romaneț, Codrin Liță, Dragoș Cantăr.
Antrenori: Gabriel Armanu, Valeriu Rugină.

Premii individuale: Tiberius Toboșaru – MVP-ul turneului, Răzvan Frînghiu (cel mai bun pivot), Alin Andrei (extremă stânga)

Sursa: Facebook

Continue Reading

Noutati

Cornel Nistorescu si Ioan Aurel Pop (noul preşedinte al Academiei Române), pe lista colaboratorilor Direcţiei Securităţii Statului

Published

on

Istoricul Madalin Hodor prezinta dovada ca directorul ziarului Cotidianul, Cornel Nistorescu, a fost colaborator al Securitatii. Nistorescu i-a turnat la Securitate pe romanii care se aflau in diaspora. Acum, el ataca violent „statul paralel” la posturile TV conduse de penali.

„Peste doua sute de nume contine prima lista a colaboratorilor aflati in legatura UM 0225, unitatea din cadrul Departamentului Securitatii Statului (DSS) care se ocupa de urmarirea emigratiei romanesti. Unele sunt cunoscute publicului larg si active in spatiul public, cum ar fi Ioan Aurel Pop, noul presedinte al Academiei Romane, Cornel Nistorescu, ziarist, sau sociologul Dorel Abraham”, scrie Hodor in Revista 22.

Inainte de Revolutie, Cornel Nistorescu a fost redactor la revista „Viata studenteasca” (1974-1980), la ziarul „Scanteia tineretului” (1980-1983) si la revista „Flacara” (din 1983). Dupa 1989 a fondat impreuna cu Mihai Carciog trustul ”Expres” si a condus ”Evenimentul zilei” din 1997, dupa demisia lui Ion Cristoiu, pana in 2005. Dupa cativa ani a preluat „Cotidianul”, ziar care a intrat in faliment, continuadu-si aparitia doar on-line, dar acum doi ani ziaruul a reaparut in print, tot cu Nistorescu la conducere.

„Nistorescu s-a remarcat prin voltele politice pe care le-a facut de-a lungul carierei, din opozant al regimurilor Iliescu si Nastase s-a metamorfozat intr-un sustinator al PSD si al atacurilor la justitie, avand un discurs similar posturilor Antena 3 si RTV”, a tinut sa mentioneze istoricul.

Madalin Hodor este cercetator in cadrul CNSAS.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse