Home » Noutati » Gabriela Vrânceanu Firea: Cine se crede imaculat, să mă judece!

Gabriela Vrânceanu Firea: Cine se crede imaculat, să mă judece!

Prezentatoarea Gabriela Vrânceanu Firea şi-a refăcut viaţa alături de primarul din Voluntari, Florin Pandele, la doar câteva luni de la moartea soțului ei, Răsvan Firea. Cei doi s-au căsătorit civil și religios, anul trecut, dar acum pregătesc o nouă nuntă. Vor să-și reînnoiască jurămintele și să petreacă așa cum se cuvine alături de prieteni și familie.

“Civil şi religios ne-am căsătorit în septembrie, anul trecut, dar atunci nu am avut cum să organizăm nunta, pentru că eram amândoi imediat după doliu: eu de la Răsvan, Florin după tatăl lui. Atunci, am promis prietenilor şi colegilor că vom organiza petrecerea anul acesta şi, iată, ne-am conformat. Nu vrem să pierdem acest frumos prilej pentru a participa la o slujbă de mulţumire pentru binefacerile trimise de Dumnezeu şi reînnoire a jurămintelor de cununie”, a spus vedeta Antenei 3 pentru revista Pro Tv Magazin.

“Prietenii mei ştiu cât am suferit alături de Răsvan”
Gabriela Vrânceanu Firea a vorbit și despre gurile rele care au judecat-o că și-a refăcut viața imediat după moartea primul soț.

“Cine se crede imaculat, să mă judece! Dar cred că doar Dumnezeu ne ştie sufletul cu adevărat şi el decide ce e greşit şi ce nu. E superficial să opinezi despre cineva doar văzându-l la televizor… Prietenii mei ştiu cât am suferit alături de Răsvan, atâţia ani de boală, şi cât de afectată am fost de dispariţia lui, iar acum se bucură enorm pentru mine şi Tudor, pentru că Dumnezeu ne-a trimis o nouă şansă, o nouă viaţă, lângă un om bun şi iubitor”, a spus aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*