Home » Noutati » Gabriela Spanic a pozat goala la 37 de ani

Gabriela Spanic a pozat goala la 37 de ani

La cei 37 de ani ai sai, actrita de telenovele Gabriela Spanic s-a incumetat sa apara in ipostaze nud pentru numarul de septembrie al revistei H Extremo MexicoActrita de telenovele a dovedit ca are un trup de vis, peste care nici trecerea timpului si nici problemele de sanatate nu si-au putut pune amprenta.

Sedinta foto a fost realizata cu putin timp inainte ca Spanic sa fie internata in stare grava, dupa ce a fost otravita cu sulfat de amoniu, chiar de asistenta personala.

Desi acum este in afara oricarui pericol, Gabriela Spanic a fost la un pas sa isi piarda viata la inceputul lunii septembrie.

Este de apreciat faptul ca pictorialul cu Gabriela Spanic este de-a dreptul sexy, insa este greu de crezut ca cea din poze este chiar actrita. O privire mai atenta si iti poti da seama ca nu pare a fi chipul Gabrielei in fotografii sau exista posibilitatea ca pozele sa fi fost trucate

Gabriela Spanic, in varsta de 36 de ani, s-a nascut pe 10 decembrie 1973, in Venzuela. Are o sora geamana, Daniela Spanic, cele doua aflandu-se intr-un adevarat razboi.

Povestile ei de iubire au fost asezonate cu mai multa durere decat placere. Gaby a fost iubita actorului Jose Angel Llamas, despre care a spus ca ii datoreaza scuze pentru ca a maltratat-o si umilit-o in nenumarate ocazii. Actrita care in prezent interpreteaza rolul Ivanei Dorantes in “Soy tu duena” nu a avut mai mult noroc nici cu tatal fiului ei, Gabriel de Jesus. Neil Perez i-a cerut dovada paternitatii dupa ce ea i-a spus ca e gravida, iar Gaby a spus atunci ca “e cel mai mare nenorocit din cati am cunoscut”.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.