Home » Noutati » FOTO: Andreea Popescu, sexy pe bar

FOTO: Andreea Popescu, sexy pe bar

Andreea Popescu este sexy şi când pozează îmbrăcată! Frumoasa brunetă a testat câteva delicatese ce vor fi gătite pentru ziua de Valentine’s Day.

Fiindcă venea după o zi istovitoare, înaintea şedinţei foto realizate de Maria Muşat şi Bogdan Costea, Andreea nu a ezitat să guste un şniţel de pui în al cărui pane s-au insinuat şi fulgi de migdale, garnitura fiind reprezentată, de felii de ananas cu dulceaţă de fructe de pădure.

Dar desertul este întotdeauna felul favorit al Andreei! Aşa că a fost prima vedetă din România care a savurat noua creaţie a bucătarului şef Alexandru Pitu – salata de fructe exotice …cu dulceaţă de ceapă!

Mixul de fructe tropicale a cuprins ananas, papaya, fructul pasiunii, fructe de cactus, kiwi, banana şi portocale roşii, toate fiind stropite cu un sos White Sugar (opţional, se poate picura si un pic de coniac de calitate). Surpriza a venit, însă, de la porţia consistentă de dulceaţă de ceapă caramelizată făcută în casă, un rafinament al gastronomiei franţuzeşti rar întâlnit la noi… Acest desert poate fi gustat începând din acest weekend numai la Brown Sugar.

Sursă text şi foto: Bucătărescu.ro

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.