Home » Noutati » Fosta doamnă Tăriceanu se mărită azi religios

Fosta doamnă Tăriceanu se mărită azi religios

Ioana (35 de ani), fosta soţia a lui Călin Popescu Tăriceanu, se mărită azi religios, la doar 10 luni de la divorţul de celebrul politician, cu afaceristul Brent Valmar (52 de ani), potrivit libertatatea.ro. Cei doi şi-au invitat familiile, prietenii şi colaboratorii apropiaţi la o petrecere pe cinste, care va avea loc astăzi. Ioana şi Brent s-au căsătorit civil în urmă cu două săptămâni.

Ioana şi-a refăcut neaşteptat de repede viaţa sentimentală după divorţul de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, la doar câteva săptămâni după separarea lor, când soarta i l-a scos în cale pe prosperul afacerist Brent Valmar, patronul unei celebre firme de vânzări de autoturisme de lux.

Ioana Tăriceanu a fost cea de-a patra soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu, ea fiind şi cea mai tânără dintre ele, la acel moment. Cei doi s-au căsătorit în 2003 şi au divorţat, discret, toamna trecută, după un mariaj din care a rezultat un copil. Fiul lor, Mihai, a rămas în custodia fostului prim-ministru. Se pare că şi Călin Popescu Tăriceanu a trecut foarte repede peste momentul divorţului, el găsindu-şi rapid consolare în braţele Loredanei Moise, o buzoiancă în vârstă de 34 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*