Home » Noutati » Ecaterina Lavric, despre Laura Lavric: “S-a prostituat pentru bani și parfumuri”

Ecaterina Lavric, despre Laura Lavric: “S-a prostituat pentru bani și parfumuri”

Ecaterina, sora cântăreței de muzică populară Laura Lavric, aduce tot mai multe acuzații la adresa acesteia din urmă. Acum ceva timp, a spus că nu a respectat ultima dorință a mamei ei, aceea de a se stinge din viață acasă, nu la spital.

Cea mai nouă acuzație este că Laura Lavric s-ar fi prostituat în Statele Unite în anii 1990. Ecaterina mai spune că sora sa ar fi o persoană foarte zgârcită și care nu are compasiune pentru cei aflați în dificultate, relatează Cancan.

Ecaterina Lavric a povestit că Laura ar fi întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați pentru a primi sume de bani, haine și parfumuri, în perioada din anii 1990 în care a susținut concerte la New York.

“Ea cânta într-un local românesc din New York, iar după ce termina reprezentația se ducea când cu unul, când cu altul contra banilor sau accepta să primească și haine sau parfumuri. Ăsta a fost și motivul pentru care s-a despărțit de primul soț. A aflat de preocupările ei și a lăsat-o. Asta e adevărata Laura Lavric,” a spus Ecaterina.

Spre sfârșitul lunii mai, aceasta a povestit și că sora sa ar fi ignorat ultima dorință a mamei lor, de a muri în patul de acasă, și a purtat-o prin mai multe spitale, din care cauză femeia a decedat singură și supărată.

Vezi AICI video cu declarațiile Ecaterinei Lavric

Un comentariu

  1. dumitrescu mariana

    Laura are dreptate in tot ceea ce spune si ce face.Datorita urei care a posedato pe sora ei si nepoata ca nu au ajuns la nivelul Laurei.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*