Home » Noutati » Dragoş Dolănescu si botezul in stil tigănesc făcut de fratele său

Dragoş Dolănescu si botezul in stil tigănesc făcut de fratele său

Ionuţ Dolănescu a organizat, ieri, un botez in stil tigănesc (“stil tigănesc”=“spartul in figuri” cu limuzine albe, pe bani nemunciţi/moşteniţi)pentru fiica lui, Ioana Maria. Evenimentul, deşi trebuia să fie unul fericit, a fost din nou umbrit de lupta pentru avere pe care o are cu fratele său, Dragoş.

Dragoş Dolănescu, care se află în România de câteva zile pentru a fi prezent la procesul pe care-l are mâine cu fratele său, pentru averea regretatului Ion Dolănescu, spune că se simte deranjat de faptul că nu a fost invitat la botez.

Dar mai supărat e că a găsit mormântul tatălui său în paragină. “Ionuţ şi-a luat angajamentul să facă la mormântul tatei un monument din bronz. A trecut un an şi jumătate de la moartea părintelui nostru şi el nu a făcut nimic, ceea ce e ruşinos. E ruşinos pentru amândoi, şi pentru mine, şi pentru el. Ionuţ are bani de botez de lux, cu 500 de invitaţi şi cu maşini scumpe, dar nu i-a făcut cruce lui tata, iar mormântul lui e în paragină”, a explodat, furios, Dragoş.

Botezul fetiţei lui Ionuţ Dolănescu a avut loc, ieri, la Mănăstirea Caşin din Bucureşti, naşii fiind omul de afaceri Marian Gostin şi soţia acestuia. Părinţii şi naşii au coborât din două limuzine albe. Semn rău, cea în care se afla Ionuţ s-a stricat pe drumul spre Palatul Snagov, unde a avut loc aseară petrecerea.

Un comentariu

  1. Pacatttttttttttttttttt……………ca sunt doar doi si nu se inteleg de la avere………..altii sunt cate sapte si nu au nimic, impart o felie de paine mucegaita si cand ajung mari se ajuta unul pe altul!Se vede ca au prea mult de impartit…………………………

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.