Home » Noutati » Diferenţe ireconciliabile: Russell Brand si Katy Perry au decis să divorţeze!

Diferenţe ireconciliabile: Russell Brand si Katy Perry au decis să divorţeze!

Iată că zvonurile s-au adeverit. După ce au petrecut Crăciunul separat, Katy Perry şi Russell Brand au decis să divorţeze, anunta dailymail.co.uk.

Interpreta hit-ului “I Kissed a Girl”, Katy Perry (27), si prezentatorul uneia dintre editiile emisiunii “Big Brother” din Marea Birtanie, Russell Brand (36), s-au casatorit in octombrie 2010, la complexul de lux Amaan-i-Khas din rezervatia indiana de tigrii Ranthambore National Park.

Chiar dacă nimeni nu se aştepta la asta, mai ales că pe parcursul anului îşi declarau prin toată presa dragostea unul faţă de celălalt, se pare că povestea de dragoste dintre Russell Brand şi Katy Perry a ajuns la final.

La un an de la casatorie si in urma unui scandal care i-a facut sa-si petreaca Craciunul la 10.000 de kilometri distanta, comedianul a depus ieri actele de divorţ, la Los Angeles invocând ca motiv diferenţe ireconciliabile.

“Din nefericire, Katy şi cu mine vom pune capăt căsniciei. O voi adora mereu şi sunt convins că vom rămâne prieteni”a declarat Ruseell.

Se pare ca cei doi nu au semnat un contract prenumptial si au cateva proprietati impreuna, astfel ca va urma si un proces de partaj.

Vestea a luat-o prin surprindere pe Katy Perry, care se afla in vacanta in Hawaii. Bruneta a aflat intentia sotului pe Twitter, mai apoi anuntand si ea despartirea, tot pe Twitter.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.