Home » Noutati » Dana Rogoz s-a fotografiat intr-un balcon de sticla, la 400 m inaltime

Dana Rogoz s-a fotografiat intr-un balcon de sticla, la 400 m inaltime

Dana Rogoz a fost plecata timp de doua saptamani in SUA, impreuna cu echipa PRO TV International, pentru a fi pe scena Festivalului Origini Romanesti din Chicago – cel mai mare festival al romanilor de peste ocean.
Vedeta a tinut in permanenta legatura cu fanii sai, iar acum, la intoarcerea din vacanta, a postat mai multe fotografii din locurile pe care le-a vizitat. “Ma bucur sa ne reintalnim aici pe blog, o spun cat se poate de sincer. Mi-era dor de voi“, a scris Dana Rogoz pe blogul personal, acolo unde a postat imaginile de mai jos.

Printre cele mai impresionante sunt cele din Willis Tower, acolo unde blonda apare intr-un balcon din sticla, la o inaltime ametitoare.

Willis Tower sau Sears Tower este un zgarie-nor de 108 etaje si 442 de metri intaltime (fara antene), situat in Chicago. Este cea mai inalta cladire din Chicago si in acelasi timp și cel mai inalt zgarie-nor din SUA, dupa ce World Trade Center a fost distrus.

Dotat cu un lift cu “peretii” din sticla transparenta, Willis Tower este cu siguranta una dintre atractiile turistice din Chicago pentru toti amatorii de senzatii tari.

Willis Tower are o inaltime totala de 527 metri, iar constructia sa a durat 3 ani (1970-1973).

Sursa foto: http://danarogoz.one.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*