Home » Noutati » HANDBAL FEMININ: CSM Bacau – HC Zalau 23-26. VIDEO

HANDBAL FEMININ: CSM Bacau – HC Zalau 23-26. VIDEO

Handbalistele de la CSM Bacau au pierdut al treilea meci consecutiv in acest inceput de an 2012, 23-26 (8-14) în compania formaţiei HC Zalau, in Sala Sporturilor din Bacau.

La pauza, primarul Romeo Stavarache – total nemultumit de jocul formatiei bacauane si de prestatia celor doua arbitre – era hotarat sa-i transmita antrenoarei Gabriela Manea sa-si caute un alt loc de munca. Jocul bun din repriza secunda cred ca i-a salvat scaunul Gabrielei. Deocamdata.

Dovedindu-se buni cunoscatori ai jocului de handbal, spectatorii de la tribuna oficiala erau revoltati ca cele doua arbitre (Cristina Nastase si Simona Stancu) nu stiau sa numere corect cei trei pasi facuti cu mingea in mana de jucatoarele adverse, “chioara” si “proasta” incepand numaratorea de la zero: “0”,”1″,”2″,”3″… Legat de acest aspect, al sanctionarii “pasilor” in jocul de handbal, mi-am adus aminte de recentul Campionat Mondial din Brazilia. Acolo, jucatoarele noastre de top au incercat in mai toate meciurile sa fure la pasi, ca sa zic asa, doar ca arbitrii straini stiau una si buna: driblezi mingea si poti face trei pasi cu ea in mana, atat!

CSM Bacau: Croitoru, Parhomenko (1 gol) – Krumova 6, Chereches 5, Shutska 4, Simion 3, Szabo 2, Amoagdei 1, Simion 1.
Antrenor: Gabriela Manea

HC Zalau: Cheta, Nichita – Ciuciulete 5, Molfea 4, Bese 3, Cristoaica 3, Rob 3, Szucs 3, Țurcas 2, Badita 1, Trif 1, Ailincai 1
Antrenor: Gheorghe Tadici.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.