Home » Noutati » Crina Matei a pozat goală pentru revista Tango

Crina Matei a pozat goală pentru revista Tango

Actriţa Crina Matei a acceptat să realizeze un pictorial incendiar pentru cel mai recent număr al revistei Tango. Vedeta a renunţat la haine şi la inhibiţii şi s-a lăsat fotografiată artistic, în toată splendoarea ei. Blonda s-a metamorfozat şi a arătat atât de diferit, încât nici bărbaţii care au iubit-o nu se puteau declara familiari cu această privelişte interesantă.

Actriţa Crina Matei a dezvăluit într-un interviu recent acordat site-ului perfecte.ro, care sunt secretele care o fac să arate atât de bine. Frumoasa artistă spune că în tinereţe nu a avut motive de îngrijorare din punctul de vedere al siluetei, însă acum este nevoită să respecte câteva reguli pe care le împărtăşeşte şi admiratorilor săi.

Mă abţin cu greu când vine vorba de dulciuri şi alte bunătăţi. Până la o vârstă, am jubilat pentru că metabolismul meu era foarte bun, arderile erau foarte puternice şi nu mă îngrăşam. La un moment dat, mi-am dat seama că trebuie să fiu ceva mai atentă, că ar trebui să nu mai mănânc după ora 18, să îmi fac un regim propriu alimentar şi să nu pierd nopţile decât dacă am ceva de lucru. N-am fumat niciodată, n-am băut alcool în exces şi am încercat să fiu generoasă cu orele mele de somn“, spune Crina Matei.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.